12. oktober 2017

God lyd på bordet

Når vi taler borddækning er det normalt om service og bordpynt – altså det vi bruger på bordet. Men der er mange andre pyntegenstande, vi også kan bruge på bordet og en af disse er lyd! Altså få musikken helt tæt på, mens vi sidder rundt om bordet. Men for at det kan være optimalt skal det være designmæssigt og lydmæssigt helt på toppen og det lever den anerkendte Kreafunk op til.

Kreafunk er smarte og lækre højttalere og hovedtelefoner i flot og kreativt design, hvor lyden også er i top. Det er dansk design, når det er allerbedst og passer diskret ind på et veldækket bord, så det både ser godt ud og samtidigt giver en dejlig blød lyd.

kreafunk højttalere til bordet

Personligt synes jeg bedst om serien Amove, der er højttaleren til højre på billedet. Den har en ret stor effekt på 2 x 20w og kan opkobles via Bluetooth til din smartphone eller andre lydkilder med Bluetooth. Den er batteridrevet og holder ca. 20 timer på en opladning, der foretages via USB. Spiller du meget højt – det gør jeg en gang imellem 🙂 – så er levetiden lidt kortere på en enkelt opladning.

Den kommer i mange forskellige farver, så der er lidt for enhver smag.

Hos os bruger vi Kreafunk Amove på spisebordet i spisestuen – både når vi er alene eller har gæster. Vi har ingen anden lyd i dette lokale, så der passer højttaleren fortrinligt ind. Den er på en gang dejlig anonym og og så alligevel ikke, da dens design er ret cool. Og så fylder den ikke alverden med dimensionerne: 16,2 (b) x 5 (d), 7,2 (h) cm. Se evt. videoen nedenfor for yderligere inspiration og kommenter også gerne, hvordan du bruger din Kreafunk højttaler.

Relaterede artikler

God lyd på bordet

God lyd på bordet

giv en kommentar


Din email adresse offentliggøres ikke.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}