23. april 2014

En klassisk toaster

Bloggen her er jo mest om ting til bordet men her er en fantastisk ide til køkkenbordet, nemlig en ny toaster. Jeg har altid selv haft en “flad” toaster – altså en hvor man skal vende brødet undervejs, når man rister det. Jeg tror den er fra OBH. Men som en af mine udenlandske kolleger fortalte mig, da han så den: “Rister I kun brødet på den ene side i Danmark?”

Nej vel – brødet skal naturligvis ristes på begge sider og til brug herfor skal man da en god klassisk toaster eller brødrister. Og skal det være klassisk, så skal den naturligvis være fra England!

Hvis du lægger mærke til det på engelske hoteller så er næsten alle deres brødristere af mærket Dualit. Og Dualit går da også for at være det ypperste inden for toastere – både til hoteller, restauranter og private. Ikke mindst fordi, de er meget holdbare.

dualit toasterTil den private husholdning kan du få flere forskellige brødristere fra Dualit. Jeg har fundet hele udvalget på DualitShop, hvor du kan købe online. Personligt har jeg investeret i en NewGen toaster, der har et flot retrodesign men alligevel med et godt moderne snit. Den kan riste 2 skiver ad gangen og du kan også bruge den til bagel eller en (tynd) bolle. Faktisk kan du også nøjes med at riste på den ene side alene, hvis du ønsker det – det er nok mest relevant med bagel eller bolle.

Sådan en Dualit maskine er ikke gratis – til gengæld er den holdbar og du behøver ikke købe en ny toaster resten af dine dage. Den omtalte Dualit toaster koster små 3.000 kr., men du kan også få en til lige over 1.000 kr., hvis du hellere vil det.

Relaterede artikler

Elektrisk tandbørste anbefalet af tandlægen

Elektrisk tandbørste anbefalet af tandlægen

Cremen efter opvasken

Cremen efter opvasken

Skal det være gammelt eller nyt?

Skal det være gammelt eller nyt?

giv en kommentar


Din email adresse offentliggøres ikke.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}