23. juni 2015

Cremen efter opvasken

Jeg tror de fleste kender problemet med enormt tørre hænder efter man har vasket op. Når man har stået med hænderne i varmt vand og sulfo trænger de til en opstrammer efterfølgende.

Det samme gør sig faktisk gældende, når man vasker hænder ofte, så kan huden ofte blive meget skrøbelig og ikke mindst tør.

Jeg ved det fra mig selv, idet jeg vasker mange vinglas op i hånden og det varme vand alene kan give meget tørre hænder efterfølgende.

Så hvad skal man gøre? Skal man bare tage en almindelig fugtighedscreme på? Problemet med en almindelig fugtighedscreme er at den nok gør huden blødere på kort sigt, men ikke genopbygger huden og gør den modstandsdygtig mod ny grov behandling.

cream-med-saltSå hvis jeg skal komme med et godt tip bør du anvende Kimovi til dine hænder, når du har vasket op og de er meget tørre. Kimovi er et nyt produkt på markedet og består i princippet af nogle simple komponenter – men de virker.

Den ene komponent er den afrikanske frugt Kigelia, der er kendt som værende rigtig god mod mange hudlidelser og samtidigt have hud genopbyggende egenskaber. Det har flere videnskabelige undersøgelser fastlagt.

Den anden komponent er salt. Ikke helt normalt salt men Thermal salt fra Tyskland. Salt er jo anvendt i gennem mange år som et konserveringsmiddel, der kan holde bakterier væk – tænk blot på saltet fisk.

Saltet renser og fjerner bakterier – det behøver du nok ikke, hvis du blot har tørre hænder – det virker mere mod mere seriøse hudlidelser som eksem og psoriasis.

Men Kimovi cremen er ideel som en god fugtig creme til dine tørre hænder, når du har vasket op. Cremen tørrer hurtigt ind, så du ikke går rundt og fedter og så virker den på langt sigt også.

Prøv den!

Relaterede artikler

Elektrisk tandbørste anbefalet af tandlægen

Elektrisk tandbørste anbefalet af tandlægen

En klassisk toaster

En klassisk toaster

Skal det være gammelt eller nyt?

Skal det være gammelt eller nyt?

giv en kommentar


Din email adresse offentliggøres ikke.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}